RKB

RKB RKB (Roulement, Kugellager, Bearing) е швейцарски производител с над 70-годишен опит в областта на лагерите и месечен производствен капацитет над 350 тона механично обработена стомана.

Дългогодишният опит осигурява на RKB възможности за разработка и производство на технологични промишлени лагери с външен диаметър до 1925 mm. RKB предлага надеждни икономични решения, изключителна оперативна гъвкавост, превъзходно обслужване, огромни наличности на склад, бърза доставка и постоянно високото качество на един първокласен производител на лагери. Със своята световна мрежа за дистрибуция и износ в над 50 страни, RKB е световно призната като “The Alternative Power” в производството на лагери.

Започнала като специализиран доставчик на лагери и втулки, днес групата RKB обслужва редица отрасли по цял свят с натрупан богат опит и познания за всеки от тях. Разбирането на спецификата на всеки отрасъл е залегнало в основата на производствената и маркетинговата философия на RKB.

След хиляди успешни примери за сътрудничество с водещи производители в различни сфери, RKB натрупва несравними познания по лагерите. От корабостроенето до нефтените платформи, металургията, багерите, тунелопробивните машини, подвижните мостове, силовите предавания, битовите електроуреди, огромните предавателни кутии за ветрогенератори, тежкотоварните и високопроходимите автомобили, RKB може да се похвали с реални постижения във всички основни отрасли.

Задълбоченото разбиране и практическият опит в конструирането, развойната дейност и технологията на производство са залегнали в основата на успеха на RKB.

Споделяне